5.ročník tenisového turnaje dvojic o pohár hejtmanky Plzeňského kraje proběhl ve Zruči

obrazek
09. června 2009 08:48, aktualizováno 07:48,
 

Plzeňský kraj ve spolupráci se Západočeským tenisovým svazem pořádal v neděli 7.6. 2009 ve sportovním areálu Zruč již 5.ročník tenisového turnaje dvojic o pohár hejtmanky Plzeňského kraje.

Na kurtech se utkalo celkem 44 hráčů, které hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová před turnajem povzbudila: „Díky svému povolání lékařky vím, jak je důležitý pohyb a relaxace v dnešní uspěchané době plné stresu, a proto mě těší, že mohu podpořit přítomné sportovce. Jsem ráda, že Plzeňský kraj mohl přispět na zvelebování tohoto sportovního areálu, kterého může využít široká veřejnost i školy. Je možné, že již dnes tu trénuje budoucí špičkový tenista jako je Tomáš Berdych či Iveta Benešová.“

Finálovou skupinu oceněných nakonec tvořili na prvním místě Radek Tykal a Svatopluk Brož (Well spol.s r.o.), kteří si odnesli putovní pohár hejtmanky PK , na druhém místě Vratislav Kypta a Radim Barchánek(Stavoservis) a třetí místo obsadila dvojice František Kasl a Jiří Šimek(Autosalon Plzeň spol.s r.o.).

Hejtmanka PK Milada Emmerová se svojí asistentkou také vyzkoušela tenisové umění. Přestože neměla sportovní oděv, málokdo by uvěřil, že se tenisu nevěnuje aktivně.

 

                       

                                                         Stupně vítězů tenisového turnaje                     

                                                                Předávání poháru vítězům                    

                                                         Hejtmanka Milada Emmerová při zkoušce hry