Poděkování hejtmance za podporu mezinárodního hokejového turnaje

obrazek
12. června 2009 12:06, aktualizováno 11:06,
 Vážená paní hejtmanko,                                                                                  

 

je mým velkým potěšením Vás jménem organizátora mezinárodního hokejového turnaje žáků LEKOV CUP 2009, občanského sdružení Games 2018 a akciové společnosti LEKOV, a.s., poděkovat za Vaši podporu, kterou jste poskytli této vrcholové sportovní akci určené pro děti a mládež. I díky Vašemu rozhodnutí, podpořit tuto sportovní akci v Plzni, se podařilo zorganizovat mezinárodní hokejový turnaj pro třináctileté hráče, s výrazně nadstandardní úrovní. Ohlasy, které zpracováváme, dokladují, že práce a finanční prostředky věnované této akci, nebyly vynaloženy zbytečně. Proměnili se v nezapomenutelné zážitky, které dětem – hráčům, trenérům a vedoucím týmů, rodičům a všem příznivcům mládežnického hokeje nikdo nikdy nevezme. Hokejový turnaj LEKOV CUP je ve všech svých aspektech, jako je úroveň mezinárodního zastoupení, kvalita hráčů a týmů, množství týmů zúčastněných v jediné věkové kategorii a bohatý doprovodný program, jedinečným projektem a to nejen v České Republice, ale i v celé Evropě a dokonce i v zámoří. Nedílnou součástí turnaje je již tradičně velmi kvalitní servis poskytnutý hráčům a členům doprovodných týmů, nadstandardním ubytováním počínaje přes velmi kvalitní stravování, zajištění zámezí na zimním stadionu po celou dobu turnaje až po zajištění dopravy týmů v průběhu turnajových dnů. Zorganizování turnaje takové úrovně, kterou se vyznačuje LEKOV CUP, je náročné nejen organizačně ale i finančně. Rozpočet turnaje LEKOV CUP 2009 vysoce překračuje úroveň běžnou v mládežnických kategoriích.

 

Bez příznivců jako jste vy, vážená paní Emmerová, by nebylo možné sportovní akci úrovně LEKOV CUPU uspořádat. Bez příznivců, kteří neváhají věnovat nemalé finanční prostředky svých firem na podporu sportovní akce určené pro děti a mládež, by se LEKOV CUP 2009 neuskutečnil. Proto Vám patří velké „DĚKUJEME“ a to samozřejmě především od organizátorů turnaje, ale i od všech jeho účastníků: hráčů, trenérů, vedoucích družstev, rodičů mladých hokejistů a ostatních diváků.

 

Hokejový turnaj LEKOV CUP 2009 je minulostí. Děkovné dopisy, telefonáty a projevený zájem mnoha týmů o účast v dalším ročníku turnaje LEKOV CUP jsou pro nás, organizátory turnaje, impulsem a hnací silou rozjet opět kolotoč příprav tak, aby další ročník turnaje opět příjemně překvapil své účastníky, aby byl ještě lepší než předchozí. První rok již byl udělán, termín příštího, 4. ročníku turnaje LEKOV CUP byl stanoven na 9. – 12. dubna 2009. Věřím, že se opět budeme moci spolehnout na Vaši pomoc.

 

V příloze tohoto dopisu nejdete zprávu o průběhu turnaje, turnajovou brožuru a malý dárek. Součástí zásilky je i výňatek ze zpráv uveřejněných o turnaji v médiích a DVD se sestřihem zajímavých momentů z odehraných zápasů, stejně jako z rozlosování turnaje, zahajovacího ceremoniálu a vyhlášení vítězů. Podrobné výsledky, statistiky hráčů, bohatou fotogalerii a další zajímavosti si můžete prohlédnout na www.lekovcup.cz.

 

 

 

 

S vděčností a sportovním pozdravem                                                

 

 

 

 

 

Michal Ovsjannikov

Předseda představenstva LEKOV, a.s.

a Člen výboru občanského sdružení Games 2018