Informace poskytnuté dle zákona č. 106/1999 Sb. - členové výběrových komisí

12. ledna 2017 10:52, aktualizováno 09:52,

Dne 2. 1. 2017 byla Krajskému úřadu Plzeňského kraje (dále jen KÚPK) doručena žádost o informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

V žádosti byly požadovány následující informace:

  1. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali firmu na zhotovení silnice v obci Chudenín. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali nejlepší plán (projekt) na silnici v obci Chudenín.
  2. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali firmu na zhotovení budovy Obecního úřadu Chudenín. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali nejlepší plán (projekt) pro stavbu OÚ Chudenín.
  3. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali firmu pro stavbu ČOV Chudenín. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali nejlepší plán (projekt) pro stavbu ČOV Chudenín.
  4. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali firmu na zhotovení nového venkovního osvětlení v obci Chudenín. Jmenovitě členy výběrové komise, kteří vybrali nejlepší plán (projekt) na venkovní osvětlení v obci Chudenín.

Poskytnuty byly následující informace:

  1. Pokud se jedná o pozemní komunikaci ve vlastnictví Plzeňského kraje, pak je nutné se obracet na Správu a údržbu silnic Plzeňského kraje, které jsou dány veškeré pozemní komunikace Plzeňského kraje do správy. Pokud se jedná o pozemní komunikaci ve vlastnictví obce, je nutné se obracet na příslušnou obec, která je povinným subjektem.
  2. Stavba budovy obecního úřadu náleží obecně do samostatné působnosti obce, proto je nutné obracet se také na příslušnou obec.
  3. Stejná situace nastává při stavbě a projektu čistírny odpadních vod v obci Chudenín. Také se jedná o samostatnou působnost obce, proto je povinným subjektem také příslušná obec.
  4. V případě, že se jedná o venkovní osvětlení v obci, jedná se také o samostatnou působnost obce a povinným subjektem je příslušná obec.

Informace byly poskytnuty dne 9. 1. 2017.