Dětský domov v Plzni dostal nový automobil

obrazek
22. prosince 2016 11:15, aktualizováno 10:15, Mgr. Jana Filípková

Za přítomnosti náměstkyně hejtmana PK pro školství a cestovní ruch Ivany Bartošové proběhlo v úterý 20. prosince 2016 slavnostní předání vozu Dacia Dokker v rámci projektu „Sociální automobil“ příspěvkové organizaci Plzeňského kraje Dětskému domovu Domino v Plzni.

„Oceňuji podporu a zapojení podnikatelských subjektů do sociálních projektů a jsem ráda, že dnes mohlo dojít k předání nového automobilu pro potřeby našeho Dětského domova Domino v Plzni,“ říká Ivana Bartošová, kterou také těší, že i „samotný Plzeňský kraj přispěl k zakoupení automobilu“.

Realizace projektu reklamní agentury Kompakt, spol. s. r. o. „Sociální automobil“ probíhá již od roku 1997. Vychází z myšlenky, že úspěšné firmy by neměly zapomínat na pomoc potřebným a že každá společnost, která s úspěchem provozuje svou činnost, by se mohla anebo měla zapojit někomu pomoci. Pomoci firem a společností po celém území České republiky bylo s úspěchem předáno již 650 „sociálních automobilů“, jež pečují o lidi mentálně či tělesně postižené, přestárlé anebo jinak handicapované. Výměnou za dar firmy získají reklamní plochu na zakoupeném voze.

Fotogalerie: