Hejtman přijal bývalé zaměstnance krajského úřadu

obrazek
02. dubna 2015 13:56, aktualizováno 14:22, Bc. Eva Mertlová

Setkání bývalých zaměstnanců krajského úřadu s hejtmanem Plzeňského kraje Václavem Šlajsem a ředitelem Krajského úřadu Plzeňského kraje Jiřím Leščinským se uskutečnilo ve čtvrtek 2. dubna v prostorách úřadu. Kromě diskuze se zástupci kraje i úřadu si mohli bývalí zaměstnanci prohlédnout nové prostory úřadu a také dostali malý dárek v podobě balíčku Regionálních potravin.

V úvodu bývalé zaměstnance přivítal ředitel Leščinský, po něm se slova ujal hejtman Václav Šlajs. "Existence krajů je velice důležitá, jsou to právě kraje, které tvoří protiváhu vládě. A právě náš kraj byl mezi všemi v České republice vyhodnocen jako nejlepší místo pro život," uvedl Václav Šlajs. "Jsem velice rád, že jste přijali naše pozvání a udělali si čas na návštěvu úřadu právě letos, kdy kraje slaví výročí 15 let od svého novodobého založení," doplnil.

Nechyběla také hudební vsuvka v podobě vystoupení studenta konzervatoře, který zahrál na akordeon. Pak už bylo na programu seznámení se současným úřadem, který mnozí z bývalých zaměstnanců v jeho novém hávu neznají.

Fotogalerie