Hledáte volnočasovou aktivitu pro svoje děti? Inspirujte se na Bambiriádě!

obrazek
19. srpna 2014 14:26, aktualizováno 13:26, Mgr. René Zeithaml

Už 16. ročník prezentace činnosti spolků dětí a mládeže a středisek volného času známé pod názvem Bambiriáda začal v pátek 23. května 2014 ve Chvojkových lomech v plzeňské městské části Slovany.

Hodně úspěchů v činnosti všem zúčastněným spolkům a také hezké počasí při Bambiriádě popřál během slavnostního zahájení hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs. Společně s ním na pódiu nechyběl ani náměstek hejtmana pro oblast školství, sportu, cestovního ruchu a projektu Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015 Jiří Struček, dále členka Rady města Plzně Irena Rottová a starosta MO Plzeň 2 - Slovany Lumír Aschenbrenner. 

"Kroužky, sportovní kluby nebo střediska volného času jsou důležitou součástí života dětí a často je ovlivní na celý život. Bambiriáda je ukázkou toho, že je z čeho vybírat a že děti svůj volný čas nemusejí trávit jen s tabletem v ruce, ale aktivně a ve společnosti jiných dětí," říká hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs.

A koho na Bambiriádě uvidíte? Představuje se tu Středisko volného času dětí a mládeže Plzeň, Plzeňská krajská organizace Pionýra, Junák, Sportovní klub Radbuza Plzeň, Studijní centrum BASIC Plzeň, Mateřské centrum Slovany "Jablíčko" a řada dalších.

Více informací o 16. ročníku Bambiriády najdete na stránkách www.bambiriada.cz/plzen

Fotogalerie: