Pozvánka na Český ples v Bruselu

17. ledna 2013 11:19, aktualizováno 06. února 2013 20:20, Mgr. Zbyněk Prokop

Další ročník Českého plesu v Bruselu proběhne v pátek 22. února 2013 od 20:00 hodin na tradičním místě v Concert Noble, Rue d'Arlon 82-84, B-1040 Brussels. Hlavním organizátorem letošního ročníku již není Stálé zastoupení ČR při EU, ale zájmovém sdružením Access EU!  a uskuteční se pod záštitou jeho excelence, velvyslance a stálého představitele České republiky při Evropské unii Martina Povejšila a evropského komisaře pro rozšíření a politiku sousedství Štefana Füleho. Námětem a inpirací akce bude glamour styl 30. let!

Účast na prestižním Českém plese v prostorách Concert Noble přislíbila již řada zajímavých osobností. Tuto akci navštíví např. nejúspěšnější česká Miss a Miss World 2006 Taťána Kuchařová, která dorazí v doprovodu dalších šesti modelek s modní přehlídkou. Dále na plese rovněž vystoupí úspěšní čeští tanečníci Petr Čadek a Petra Kostovčíková. Těšit se můžete i na další zpestření slavnostního večera a nejlépe bude, když se přijdete přesvěčit sami!

Jedním ze spoluorganizátorů akce je Plzeňský kraj, který se bude opět prezentovat Bohemia Sektem, kterým si hosté budou moci již tradičně připít. A chybět samozřejmě nebude ani naše pivo od Plzeňského Prazdroje.

Pokud Vás pozvánka zaujala, další podrobnosti a především rezervaci vstupenek naleznete na webové stránce plesu.