Zrušení výzvy veřejné zakázky VZ 137

obrazek
04. července 2013 15:56, aktualizováno 19. července 2013 10:42, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Nákup projektové techniky" Základní školy Poběžovice.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka techniky potřebné pro realizaci grantového projektu dle specifikace ve výzvě a zadávací dokumentaci zakázky. Jedná se o nákup softwarového programu na střih videa, úpravu fotek a tvorbu grafiky, dále o nákup balíku kancelářských programů, mobilních telefonů, digitální zrcadlovky, kamer, stolního PC, notebooků a interaktivních setů.

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu VZ 137 byla vyhlášena v termínu od 13. 6. 2013 do 26. 6. 2013. Dne 4. 7. 2013 zveřejnil zadavatel výsledek výzvy (viz původní příloha článku). Avšak na základě pozdějšího zjištění pochybení ze strany zadavatele došlo ke zrušení výsledku výzvy a ke zrušení celého výběrového řízení. Rozhodnutí v této věci je v přidané příloze článku.

Další dokumenty ke zrušené veřejné zakázce jsou zveřejněny na profilu zadavatele http://www.mujprofilzadavatele.cz/profile_display_60.html .

Tato veřejná zakázka je realizována příjemcem finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení