Výsledek výzvy veřejné zakázky VZ 121

obrazek
10. května 2013 17:20, aktualizováno 22. května 2013 14:50, Mgr. Barbora Horáčková

s názvem "Nákup ICT vybavení k projektu Poznej svůj okres – Mikroregionální atlasy" zadavatele Regionální rozvojové agentury Plzeňského kraje, o.p.s..

Výzva na veřejnou zakázku malého rozsahu VZ 121 byla vyhlášena v období od 15. 4. 2013 do prodlouženého termínu 6. 5. 2013.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky včetně nezbytného zaškolení odpovědného personálu (cca 7 pracovníků). Podrobná specifikace zakázky je uvedena v příloze č. 1 výzvy. Dodané zboží bude používáno pro výuku základních škol, běžně jej budou používat pedagogové a děti pod pedagogickým dozorem. Zboží bude používáno jak ve škole, tak v terénu.

V příloze článku naleznete následující dokumenty: výsledek výzvy, zápis o posouzení a hodnocení nabídek a kupní smlouvu.

Tato veřejná zakázka je realizována příjemcem finanční podpory z globálního grantu Plzeňského kraje v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jeho pravidel, ze kterých mimo jiné vyplývá její zveřejnění na portálu Plzeňského kraje.

Soubory ke stažení