Dobřany Rock Open - hudební dočesná!

16. září 2004 09:14, aktualizováno 08:14,
 

Dovolte, abychom Vás pozvali na hudební koncert „Dobřany Rock Open – Hudební dočesná!!!“. Koncert je slíbeným pokračování koncertu „Dobřany Rock Open“, který se konal dne 21.srpna na Dobřanském náměstí a který musel být z technických důvodů předčasně ukončen. Extrémní přívalové deště tehdy způsobily promočení a provlhnutí zvukové a světelné aparatury pódia a zvukového pultu. Návštěvníkům ale bylo slíbeno, že koncert zaměřený na podporu myšlenky třídění odpadů bude pokračovat v náhradním čase.

 

Díky obětavosti pořadatelů, vstřícnosti města Dobřany, Plzeňského kraje a společnosti EKO-KOM a všech ostatních partnerů a sponzorů a stejně tak hudebních kapel plníme daný slib a dovolujeme si Vás pozvat na Dobřany Rock Open – Hudební dočesná!!!“, koncert nejen rockových kapel na podporu myšlenky třídění odpadů, který se bude konat v sobotu 18.září 2004 od 16:00 hodin na Dobřanském náměstí. Zahrají zde kapely, které neměly možnost vystoupit na prvním koncertě. Jedinou výjimkou je Pavla Kapitánová a Band, která v tomto termínu vystupuje na jiném,  již předem domluveném koncertu.

 

Koncert je součástí bohatého programu ve městě Dobřany, který začíná tradičním turistickým pochodem „Dobřanská padesátka“ (pěší trasy od 15-50 km, cyklistické do 100km) od 10:00 hodin stejně jako trasou Pohádkového lesa pro dětské návštěvníky. Od 11:00 hodin jsou na Dobřanském náměstí pořádány tradiční vepřové hody (všichni účastníci Dobřanské padesátky mohou ochutnat vepřové speciality zdarma).

 

Jménem všech organizátorů si Vás dovolujeme co nejsrdečněji na „Hudební dočesnou“ a celý program ve městě Dobřany pozvat a věříme, že nám tentokráte bude přát počasí. Pro zdar koncertu jsme připraveni udělat maximum.

 

Organizátoři koncertu