Hejtman Milan Chovanec přijímal zahraniční delegace

obrazek
17. října 2011 17:03, aktualizováno 16:03,
Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec společně se členy Rady Plzeňského kraje dne 17.10.2011   na Krajském úřadu Plzeňského kraje přivítal velvyslance Argentinské republiky v ČR J. E. pana Vicenta Espeche Gila. Diskutovalo se na téma ekonomika, kultura i cestovní ruch. Argentinský velvyslanec uvedl, že mezi Českou a Argentinskou republikou probíhají spolupráce v mnoha oblastech. Rozvinout a prozkoumat pak zástupci Argentiny chtějí oblasti sociálních věd, kultury, vědy a technologií.
Kromě návštěvy u hejtmana Plzeňského kraje pana Milana Chovance měl velvyslanec  na programu návštěvu pivovaru Pilsner Urquell , přijetí u primátora města Plzně Martina Baxy, dále u biskupa Plzeňské diecéze Mons. Františka Radkovského  a také  u prorektora pro studijní a pedagogickou činnost Západočeské univerzity v Plzni doc. Jaroslava Dokoupila. 
V odpoledních hodinách následovalo setkání Rady Plzeňského kraje se zástupci velvyslanectví Vietnamu v reprezentačních prostorách pivovaru.
Na programu setkání byla diskuze k přípravám plánované cesty představitelů Plzeňského kraje a podnikatelské sféry do Vietnamu a Číny.

Vložení obrázku

J. E. Vicent Espeche Gil

V.E.Gil převzal od Milana Chovance koš s regionální potravinou

členové Rady Plzeňského kraje se loučí s velvyslancem

náměstek J.Bauer, hejtman M.Chovanec a zástupce velvyslanectví Vietn.soc.rep.v Praze

zástupci Plzeňského kraje a velvyslanectví Vietnamské soc.republiky