Kraj se představí na veletrhu URBIS

18. dubna 2005 17:46, aktualizováno 16:46,

Veletrh vytváří vhodnou příležitost pro prezentaci a vzájemnou komunikaci mezi podniky, obcemi, městy, regiony a potenciálními investory z ČR i zahraničí a vytváří prostor pro představení investičních pobídek a podnikatelských záměrů v kontextu komunální politiky. Plzeňský kraj v rámci své prezentace představí průmyslové zóny měst a obcí PK, seznámí návštěvníky s prioritami a strategickými cíli kraje. Dalším tématem bude podpora z Fondu soudržnosti a podpora cestovního ruchu.

Veletrh Urbis je jednou z možností, jak se může náš kraj představit odborné veřejnosti, přímo oslovit potenciální partnery pro spolupráci či se setkat s investory, developery a dodavateli služeb a technologií a navázat se zmiňovanými subjekty užší kontakty.

 

Letošní novinkou veletrhu URBIS 2005 je Katalog investičních příležitostí, kde mohly kraje, města, obce i soukromé subjekty zveřejnit investiční nabídky na rekonstrukce zajímavých objektů pro podnikání nebo využití v oblasti veřejného života  - budovy, historické nebo rekreační objekty, přestavby, nemovitosti pro zahájení  bytové výstavy, podnikatelské záměry pro financování PPP a dále. Plzeňský kraj se v tomto katalogu prezentuje základními údaji.

 

Těšíme se na Vás na brněnském výstaviště v pavilónu PAV V u stánku č. 140.

 

Informace k veletrhu najdete na http://node1.bvv.cz/sv-urbis.