Ocenění práce Mgr. Olgy Kalčíkové

obrazek
25. října 2004 15:42, aktualizováno 14:42, Mgr. Jana Filípková
  

Ve čtvrtek 28. října při příležitosti oslav státního svátku 86. výročí vzniku samostatného československého státu proběhne na Masarykově náměstí v Plzni v 11.00 hodin mj. udělení čestných pamětních medailí Vojenského sdružení rehabilitovaných Plzeň[1].

Představitelé Vojenského sdružení rehabilitovaných Plzeň již podruhé udělí tyto medaile nejenom svým členům za dlouhodobou prospěšnou práci, ale mezi 12 oceněnými bude letos i radní PK pro oblasti kultury, památkové péče a cestovního ruchu Mgr. Olga Kalčíková, která získá toto uznání za pomoc, kterou Vojenskému sdružení rehabilitovaných Plzeň i dalším společenským organizacím poskytuje.

V případe Vašeho zájmu o nastíněnou problematiku se můžete obrátit přímo na předsedu Oblastní rady Vojenského sdružení rehabilitovaných Plzeň pana Patrovského (tel. číslo 737 951 877)

 

 

 

 



[1]Vojenské sdružení rehabilitovaných“ vzniklo v roce 1990 jako „Vojenská obroda“, která s novými zákony byla přejmenována na „Sdružení Vojenská obroda“ a od rozdělení Československé republiky v roce 1993 se v České republice nazývají „Vojenské sdružení rehabilitovaných“. Toto sdružení má necelých 3 000 členů a velký počet sympatizantů. V Plzeňském kraji každoročně přispívá 147 řádných členů.