Plzeňský kraj podporuje akci FC Viktorie Plzeň

obrazek
07. září 2010 15:22, aktualizováno 14:22,

FC Viktoria Plzeň přichází s jedinečným projektem s názvem „UDĚLÁME MAXIMUM – NAPLNÍME STADION“. Cílem akce je naplnit stadion při utkání 8.kola Gambrinus ligy: FC Viktoria Plzeň vs. FK Ústí nad Labem – v neděli 12. září od 17 h na stadionu ve Štruncových sadech.
Projekt, do něhož jsou zapojeny osobnosti veřejného života, jako například Petr Čech, Kateřina Emmons, David Křížek, Václav Pech, Dagmar Damková nebo Pavel Horváth, ale také Jan Hlaváček nebo Martin Straka má za cíl zcela zaplnit plzeňský stadion diváky při tomto utkání. Uvedení ambasadoři projektu při použití komunikačních kanálů, kterými jsou media, a to nejen klubová (webové stránky a facebook), ale i media regionální a celostátní zvou širokou veřejnost podpořit plzeňské fotbalisty. Celý projekt je také podpořen pivem Gambrinus, jelikož každý držitel platné vstupenky po jejím předložení obdrží v den utkání v 10 vybraných restauracích k zakoupenému čepovanému pivu jedno pivo ZDARMA(akce 1+1).
Další zajímavostí projektu je zapojení dětí z partnerského dětského domova Domino, které zavedou hráče na hrací plochu před začátkem utkání, dále sehrají vzájemný poločasový mini souboj a za každou tisícovku příchozích diváků na stadionu se můžou těšit na jednoho hráče A-týmu Viktorie na společném speciálním tréninku.

Partnerem akce je Plzeňský kraj.

 

 


Speciální stránka na facebooku:
http://www.facebook.com/pages/FC-Viktoria-Plzen-Naplnime-stadion/150169265001212

Speciální stránka na www.fcviktoria.cz
http://www.fcviktoria.cz/cs/naplnime-stadion

 

 

Soubory ke stažení