Plzeňský kraj se představuje v Itálii

obrazek
29. října 2003 14:45, aktualizováno 13:45, Mgr. Jana Filípková
 

Plzeňský kraj se ve dnech 26. 10. až 2. 11. letošního roku účastní 25. ročníku výstavy výrobků a služeb Trade Fair v severoitalské provincii Bergamo.

Představitelé Plzeňského kraje pod vedením náměstka hejtmana PK pro ekonomiku a finance ing. Vladislava Vilímce byli v předvečer před samotným slavnostním zahájením přijati prezidentem provincie panem Valeriem Bettonim, který v neděli 26. října oficiálně zahájil výstavu v novém, moderním výstavním areálu v městě Bergamo a přivítal všechny pozvané partnerské regiony. Vedle Plzeňského kraje se tohoto veletrhu zúčastnil z České republiky i Jihomoravský kraj.

Díky velkorysé nabídce provincie Bergamo umožnil Plzeňský kraj v rámci svého stánku prezentaci i celé řadě měst a obcí PK, společnostem,  institucím a  podnikatelským subjektům,  které jsou na tomto veletrhu představeny jak formou tištěných materiálů, tak videomateriálů. Plzeňský kraj je italské veřejnosti přiblížen také ukázkou typických výrobků – chodské keramiky společnosti Chodovia, broušeného skla ze Sklárny Annín či produkcí Plzeňského Prazdroje, společností Bohemia Sekt a  Stock.