Plzeňský kraj se umístil na 6. místě

obrazek
24. září 2003 12:00, aktualizováno 11:00, Mgr. Jana Filípková
  

Ve dnech 18. – 20. září se v Karlových Varech v areálu Střední pedagogické školy v Drahovicích, uskutečnil druhý ročník letních mezikrajských her, kterých se zúčastnilo i družstvo[1] reprezentující Plzeňský kraj.


            Celkově, ze 14-ti krajů, se Plzeňský kraj umístil na 6. místě. V jednotlivých disciplínách skončil následovně:
  • petangue: 3-členné družstvo ve složení Aubrecht, Vacík, Vymazalová - 1. místo
  • plavání: 5-členná štafeta - družstvo ve složení Aubrecht, Kočí, Růžička, Vacík, Vymazalová - 7. místo
  • volejbal - aktivně se zúčastnilo celé 9-ti členné družstvo - 8. místo (team za PK se ve své skupině umístil na 2. místě (byl poražen pouze loňskými vítězi z Pardubického kraje, Královehradecký a Středočeský kraj porazil), ve skupině o 5.- 8. místo PK bohužel nevyhrál)
  • kuželky: 3-členné družstvo ve složení Aubrecht, Vacík, Vymazalová - 9. místo

I přesto, že Plzeňský kraj byl zastoupen nejméně početnou výpravou ze všech krajů, podařilo se nám umístit v 1. polovině startovního pole.

Věříme, že v příštím roce bude z řad úředníků a zástupců kraje o tuto sportovní a společenskou akci větší zájem. Pořadatel ani disciplíny příštích letních her nejsou dosud známy, ale volba volejbalu je téměř jistá.

Zimní hry se budou konat na jaře příštího roku pod patronátem Středočeského kraje.

 

            Team reprezentující PK (na pravé straně od sítě) během volejbalu


 


[1] Za Plzeňský kraj se letních her krajských úřadů zúčastnilo 9-ti členné družstvo ve složení: Vlastimil Aubrecht (vedoucí oddělení mládeže a sportu), Alena Hemrová (vedoucí odboru majetku a hospodářského rozvoje), Roman Kočí  (právník na odboru dopravy a silničního hospodářství), Miloslav Michalec (vedoucí oddělení regionálního rozvoje), Jana Němečková (z odboru životního prostředí), Aleš Růžička (z odboru školství, mládeže a sportu), Zdeněk Vacík (vedoucí odboru strategického marketingu), Luboš Valtr (z odboru strategického marketingu) a Ludmila Vymazalová (z odboru školství, mládeže a sportu).