Seminář k novele zákona o DPH

obrazek
26. dubna 2004 09:34, aktualizováno 08:34, Mgr. Jana Filípková
 

  

Finanční ředitelství v Plzni ve spolupráci s Krajským úřadem Plzeňského kraje pořádá pro obce Plzeňského kraje seminář k právě přijaté novele zákona o dani z přidané hodnoty (DPH). Seminář se uskuteční ve dnech 27. dubna 2004 a 30. dubna 2004.

 

První den proběhne seminář od 9.00 hodin v budově Střední průmyslové školy dopravní na Karlovarská ul. 99 v Plzni v zasedací místnosti v 1. patře. Zúčastní se obce v územní působnosti FÚ v Horšovském Týně, ve Kdyni, v Klatovech, v Horažďovicích, v Sušici, v Blovicích, Plzeň-sever, v Kralovicích, v Manětíně, v Rokycanech, v Tachově, v Boru, ve Stříbře.

Seminář 30. dubna 2004 se uskuteční od 9.00 hodin v budově Finančního ředitelství v Plzni v Hálkově ul. 14 v zasedací místnost č.dveří 114 za účasti obcí v územní působnosti FÚ v Domažlicích, FÚ v Přešticích, Plzeň-jih.

 

Školení lektorsky zajišťuje Finanční úřad v Plzni a Finanční úřad Plzeň-jih ve spolupráci s Finančním úřadem Plzeň- sever.

 

___________________________________

        Přidaná hodnota - je to obecně rozdíl mezi hodnotou zboží a náklady na materiál a polotovary použitými při jeho výrobě. Přidaná hodnota sestává z mezd, úroků a zisků přidaných k produktu danou firmou.