Spolupráce kraje se společností Bohemia Sekt úspěšně pokračuje

obrazek
12. března 2009 17:26, aktualizováno 16:26, Mgr. Jana Filípková
 

Ve čtvrtek 12. března byla hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. a generálním ředitelem a předsedou představenstva  společnosti BOHEMIA SEKT, a.s.  Ing. Josefem Vozdeckým slavnostně podepsána Deklarace o spolupráci Plzeňského kraje a společnosti BOHEMIA SEKT, a.s. současně s dodatkem konkrétních vzájemných aktivit na letošní rok.

Spolupráce kraje a společnosti probíhá již od roku 2005 zejména v oblastech cestovního ruchu, kulturních, společenských vztahů a výměny informací a spoluprací s Evropskou kanceláří Plzeňského kraje v Bruselu.

Za uplynulé období byla kooperace rozšířena  nejen v oblasti propagace a prezentace, ale i v podílení se na odborných konferencích, kongresech a veletrzích doma i v zahraničí.

Synergický efekt společných domácích i zahraničních prezentací, kdy oba subjekty měly čest zastupovat a reprezentovat celou Českou republiku, posílil konkurenceschopnost Plzeňského kraje a pozici BOHEMIA SEKTU, a.s.

Spolupráce v uvedených oblastech je za celou dobu jejího trvání přínosem nejen v konkrétních oblastech propagace cestovního ruchu, kultury, tradic, umění a regionálního rozvoje, ale i v celkovém posílení znalosti, image, goodwillu a pozitivním vnímání našeho regionu. Těmito aktivitami se  Plzeňský kraj stává přitažlivým pro turisty a návštěvníky, ale i pro konání  nejrozmanitějších setkání odborníků z různých oblastí a oborů z celého světa.

Společné aktivity přispívají k rozšiřování služeb v oblasti turismu a k dalšímu zaměstnávání osob.

 

Slavnostní podpis Deklarace o spolupráci Plzeňského kraje a společnosti BOHEMIA SEKT, a.s.

Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc a Ing. Josef Vozdecký potvrdili úspěšnou spolupráci.

    .... a nezbytný přípitek.