"Stříbrná" za propagaci kraje

obrazek
06. prosince 2004 16:25, aktualizováno 15:25, Mgr. Jana Filípková
 

 

Plzeňský kraj získal 2. místo v kategorii „Nejlepší cizojazyčný propagační materiál kraje“ v soutěži „Náš kraj 2004“, jejíž již třetí ročník připravil vydavatelský dům COT media. Zástupci Plzeňského kraje převzali toto ocenění v neděli 5. prosince 2004 na výroční, a v historii českého cestovního ruchu tradičně největším, setkání profesionálů turistického průmyslu na Žofíně, které pořádalo vydavatelství COT media, cateringová společnost Gastro Žofín, Agentura NKL, TIP TOP Art and Travel Agency.

Součástí programu bylo vyhlášení výsledků a slavnostní předání cen soutěže „Náš kraj 2004“. Plzeňský kraj do této soutěže zaslal svůj propagační materiál - tzv. image prospekt "Přijďte a prožijte", který je proveden v pěti jazykových mutacích (čeština, angličtina, němčina, italština a ruština) a který na základě výběrového řízení zhotovilo pro Plzeňský kraj s využitím grantu Ministerstva pro místní rozvoj ze Státního programu podpory cestovního ruchu nakladatelství Kletr Plzeň.   

„Jsem ráda, že se tento prospekt lidem líbí a navíc si ho cení i odborná veřejnost, což dokládá i cena v podobě krásné skleněné skulptury ve tvaru republiky, kterou jsme získali v neděli na Žofíně. Vážím si velice toho, že byla oceněna dílčí práce i realizované nápady“, řekla Mgr. Olga Kalčíková, náměstkyně hejtmana Plzeňského kraje pro cestovní ruch a marketing.

 

 

 Ocenění v kategorii "Nejlepší cizojazyčný propagační materiál kraje"