Účastníci Mistrovství světa mužů a žen v silovém trojboji na krajském úřadu

obrazek
09. listopadu 2011 18:34, aktualizováno 17:34,

Dnes 8. 11. 2011 se uskutečnilo slavnostní zahájení 41. mistrovství světa mužů a 32. mistrovství světa žen v silovém trojboji v plzeňském Parkhotelu. Úvodní slovo zde měl také náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro oblasti školství, mládeže a sportu Jiří Struček, který zároveň poblahopřál vítězkám závodu prvního dne. 
Na Krajském úřadu Plzeňského kraje dne 9. 11. 2011 přivítali náměstci hejtmana Jiří Struček a Ivo Grüner  zástupce sportovních klubů, které se účastní  Mistrovství světa mužů a žen v silovém trojboji v Plzni. „Jsem rád, že jsem Mistrovství světa mohl zahajovat při slavnostním galavečeru v plzeňském Parkhotelu. Účast 42 zemí svědčí o velké popularitě silového trojboje. Díky šampionátu zavítalo do Plzeňského kraje mnoho zahraničních návštěvníků, kteří jsou zde poprvé. Přeji všem sportovcům, aby se jim v soutěži dařilo a aby si z mistrovství přivezli ty nejlepší zážitky,“ řekl zástupcům sportovců a rozhodčím náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro oblasti školství, mládeže a sportu Jiří Struček.
Záštitu nad MS převzal hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.
Mistrovství světa mužů a žen v silovém trojboji se koná od 8. do 13. listopadu 2011 v Parkhotelu Plzeň-Bory. Více informací k MS najdete na http://powerlifting-czech.eu/)

náměstek Jiří Struček při slavnostním zahájení(druhý zprava)

slavnostní zahájení MS

 Vice President IPF- Johnny Graham, President IPF Detlev Albrings

 náměstek Ivo Grüner společně s Jiřím Stručkem přebírá dar od prezidenta IPF Detleva Albringse

společná fotografie zástupců sportovních klubů na krajském úřadu