Veletrh cestovního ruchu ITEP 2007 se vydařil

08. října 2007 16:46, aktualizováno 15:46,

Největší zájem mezi návštěvníky byl o informace o historických a kulturních památkách na území našeho kraje a o turistické mapy, mezi kterými jednoznačně vyhrály cyklomapy. Mezi nejfrekventovanější stánky patřil stánek Klubu českých turistů a řadu příchozích přilákaly také ukázky prací krajských středních škol. Již tradičně si velkou oblibu získaly gastronimické pochoutky. Mezi nejoblíbenější v letošním roce patřily degustace produktů společnosti Bohemia Sekt a.s. a Krchlebské koláče paní Konopíkové.

 

Vystavovatelé i návštěvníci ocenili letošní bohatý doprovodný program, ze kterého si vybrali skutečně všichni. Po celou dobu konání veletrhu probíhala vystoupení tanečních a hudebních skupin nejrůznějších žánrů, pro nejmenší byla agenturou Babyland připravena Show pro děti, stejně jako v minulém roce nechyběla ukázka chovných plazů ZOO Plzeň či možnost svést se na koni v rámci akce ´hippoturistika naživo´. A pro odvážnější povahy byl před budovou kulturního domu připraven adrenalinový sport zorbing.

 

Letošním mottem veletrhu ITEP 2007 bylo „Přijďte a prožijte“ a podle dosavadních reakcí vystavovatelů a návštěvníků se toto heslo podařilo naplnit.