Výletní plzeňská pivnice bude lákat účastníky veletrhu cestovního ruchu Holiday World

13. února 2007 18:37, aktualizováno 17:37,
 

Srdečně vás zveme do

VÝLETNÍ PLZEŇSKÉ PIVNICE    

 na známém

veletrhu cestovního ruchu

Holiday World 2007

 

konající se ve dnech

15. - 18. 2. 2007

na pražském Výstavišti v Holešovicích.

 

Slavnostní otevření

společného stánku Plzeňského kraje, města Plzně a Plzeňského Prazdroje

proběhne 15. 2. 2007 ve 14 hodin.

 

Letos se stylizace stánku nechala inspirovat dopravní tématikou, a to konkrétně železniční dopravou. Výběr tématu není náhodný, Plzeň si totiž v letošním roce připomene hned několik výročí: zahájení železničního provozu mezi pražským Smíchovem a Plzní v roce 1862, o deset let později přijel do Plzně první rychlík z Chebu, v roce 1907 vyvrcholila otevřením nové výpravní budovy s kopulí přestavba plzeňského hlavního nádraží zahájená v roce 1898. A také byl v roce 1922 zkolaudován a veřejnosti předán Masarykův most přes Berounku.

Součástí expozice bude originální model železnice instalovaný ve skleněném demižónu, interiér stánku pak doplní stylové rekvizity. Všechny tři subjekty představí akce  na rok 2007 v „jízdním řádu“ nazvaném Plzeňská kulturní dráha. V „nádražáckém“ budou oblečené hostesky i moderátor, který bude uvádět během soboty a neděle program her a soutěží pro děti i dospělé.

 

Veletrh cestovního ruchu Holiday World  proběhne ve dnech 15.-18. 2. 2007 na Výstavišti v Praze Holešovicích. Stejně jako v letech  minulých jsou první dva dny určeny odborníkům a o víkendu je veletrh přístupný široké veřejnosti.

 

Těšíme se na setkání ve výletní plzeňské restauraci.