Výroční schůze seniorů

obrazek
19. února 2010 15:31, aktualizováno 14:31,

Dne 16. února 2010 se konala výroční schůze k 20. výročí založení Svazu důchodců České republiky.  Hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová zaslala zdravici členům obvodní organizace svazu důchodců Plzeň – Skvrňany, kteří se na výroční schůzi sešli.
Plzeňský kraj přispěl drobnými dárky k ocenění nejaktivnějších členů této organizace za dlouholetou práci a nezištnou pomoc v práci pro seniory.
Zdravice hejtmanky Plzeňského kraje:
Vážení přátelé,

dovolte, abych vás pozdravila při příležitosti vašeho výročního setkání, abych Vám popřála především pevné zdraví, bezúrazové přečkání letošní zimy a brzké procházky na jarním sluníčku.

Chci Vám sdělit, že při krajském úřadu byla zvolena Rada seniorů, kterou považujeme za cenného poradce pro činnost jak zastupitelů, tak i zaměstnanců krajského úřadu. Zřídili jsme mimo jiné  tzv. zelenou linku, která umožňuje všem spoluobčanům našeho kraje vznášet určité podněty, stížnosti a připomínky. Dbáme na to, aby tazateli bylo vždy vyhověno v jeho žádosti a byla podána vyčerpávající odpověď. Ta nemusí být vždy kladná, ale jde o to, aby každá odpověď byla důkazem toho, jak nám na spoluobčanovi záleží.

Závěrem mi dovolte, abych ocenila práci vás všech ve vaší organizaci, poněvadž celý lidský život je o kontaktech, o týmové práci, o vlídném zacházení, o solidaritě a v neposlední řadě i o zdravém humoru.

Přeji Vám proto dobrou náladu a těším se s Vámi někdy nashledanou!