Výsledky krajského kola soutěže Zlatý erb 2010

obrazek
30. března 2010 13:53, aktualizováno 12:53, Mgr. René Zeithaml

Plzeňský kraj


Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly předány na slavnostním ceremoniálu za účasti hejtmanky kraje Doc. MUDr. Milady Emmerové, CSc dne 29. března 2010 na KÚPK v Plzni.


Výsledky krajského kola (podle kategorií)

    Nejlepší webové stránky města:
        1. Blovice
        2. Horažďovice
        3. Plzeň

    Nejlepší webové stránky obce:
        1. Vrčeň
        2. Řenče
        3. Mladý Smolivec

    Nejlepší elektronická služba:
        1. Horažďovice (Otavská plavba)
        2. Plzeň (Mapový portál)
        3. Domažlice (Interaktivní mapka rozdělení okrsků dle koordinační dohody)

    Cena veřejnosti:     1. Štichov


Vítězové jednotlivých kategorií postupili do celostátního kola, které proběhlo 12. dubna 2010 v Hradci Králové na konferenci ISSS.

Další podrobnosti, složení poroty a podrobný výpis bodů členů poroty naleznete na stránkách soutěže http://zlatyerb.obce.cz v sekci krajského kola.

 

Společná fotografie oceněných s hejtmankou PK Miladou Emmerovou a Janem Savickým za Sdružení Zlatý erb a portál města a obce online

 

Cenu za nejlepší webové stránky města za Blovice přijal starosta Jan Poduška, místostarostka Jana Alexyová a tajemník Václav Kybic

 

Vrčeň: Cenu za nejlepší webové stránky obce přijal starosta a administrátor www stránek Petr Mašek a webmaster Richard Chodora (vlevo - Jan Savický za Sdružení Zlatý erb a portál města a obce online, vpravo - Milada Emmerová, hejtmanka PK))

 

Cenu za nejlepší elektronickou službu za Horažďovice přijala starostka Jindřiška Antropiusová a správce informačních a komunikačních technologií Pavel Viták

 

Cenu veřejnosti za obec Štichov přijal starosta Ladislav Šindelář a místostarostka Andrea Bauerová, (vlevo - Jan Savický za Sdružení Zlatý erb a portál města a obce online)