Živnostník roku 2011

obrazek
03. listopadu 2011 12:03, aktualizováno 11:03,

Stanislav Lusk se stal vítězem krajského kola soutěže Era Živnostník roku 2011 a nyní bude bojovat v celostátním kole této souteže. Stanislav Lusk vyrábí vlastní trávníkové hnojivo nového typu, kterým se hnojí téměř polovina českých sportoních hřišť. V Anglii, Holansku a Německu se naučil využívat správné technologie a postupy při zakládání nových travnatých ploch. Tyto zahraniční zkušenosti mu jsou bohatou studnou vědomostí, ze které čerpá už 15 let. Vlastní hnojivo začal vyrábět proto, že na českém trhu nebyla nabídka trávníkových hnojiv dostatečná. "U nás byla bězně k prodeji zemědělská hnojiva, která jsou ale pro údržbu trávy naprosto neyhovující. Dal jsem dohromay své zkušenosti, znalosti a s pomocí kolegy chemika jsem vytvořil vlastní recepturu," dodává zástupce z Plzeňského kraje v soutěži.

Do 20. listopadu můžete v SMS hlasování podpořit živnostníka z Plzeňského kraje v boji o titul Živnostník roku 2011 v celorepublikovém finále. Hlasujte pomocí SMS ve tvaru ZIV 11 odeslané na číslo 900 11 04 (cena jedné SMS 4Kč včetně DPH). Každá desátá SMS vyhrává.  

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 7. prosince 2011 v Praze.

Era Živnostník roku 2011 je soutěž určená všem malým a středním podnikatelům a živnostníkům v České republice s obratem do 1,4 mld. Kč. Cílem soutěže je poukázat a ocenit naše nejlepší živnostníky a pomoci jim ke zviditelnění v médiích a získání nových obchodních příležitostí. Soutěž patří v současné době svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v ČR. 

Více info o hlasování a o soutěži na www.zivnostnikroku.cz

Soubory ke stažení