10. reprezentační ples Plzeňského kraje

obrazek
04. března 2013 17:52, aktualizováno 06. března 2013 08:48, Mgr. René Zeithaml

Již 10. reprezentační ples Plzeňského kraje proběhl 2. března 2013 v Plzeňském Parkhotelu. Ve zcela vyprodaných sálech zazněla taneční hudba, jazz, swing, české a světové evergreeny i nejnovější hity.

Vedle hlavních hvězd večera, zlatých slavíků Hany Zagorové a Dalibora Jandy, v průběhu večera několikrát k tanci zahrál jeden z nejlepších plzeňských tanečních orchestrů OKiii Band a Lucie revival. V sále Conferenza probíhala diskotéka DJ Michala Jakubíčka a DJ Petra Březiny. Milovníci hazardu si mohli zahrát v "plesovém" casinu. Večerem již podruhé provázel herec a moderátor Jan Čenský.

O půlnoci proběhla módní přehlídka plzeňského Ústavu umění a designu a poté dražba ručně vyráběných šatů právě z Ústavu umění a designu, které reprezentovaly Plzeňský kraj v USA a jsou opravdovým uměleckým dílem. Výtěžek dražby – 25 tisíc korun – získá ústav na podporu další vlastní tvorby.

I letos připravil reprezentační ples Plzeňského kraje velice atraktivní program, čímž se tradičně zařadil k vrcholům plzeňské plesové sezony.

Fotogalerie: