11. reprezentační ples Plzeňského kraje

obrazek
13. března 2014 14:59, aktualizováno 13:59, Mgr. René Zeithaml

Návštěvníci 11. reprezentačního plesu Plzeňského kraje, který se konal 8. března 2014 v plzeňském Parkhotelu, si mohli zatančit na písničky v podání Okiii Bandu nebo při vystoupení zpěváků Petra Koláře a Báry Basikové. A tančilo se opravdu hodně. Inspirovat se přítomní mohli také vystoupeními taneční skupiny Carribiana. Po půlnoci začala divoká ohnivá show Daniela Nekonečného a skupiny Šum svistu. Velice oblíbené bylo focení v Happy Boxu.
Pro příznivce taneční muziky probíhala na malém sále diskotéka DJ Mefixe a DJ Lucca.

Vedle zajímavého kulturního programu došlo i na předání charitativních šeků. Jedenáct firem a dvě fyzické osoby přispěly částkou 261 tisíc korun na dobročinné účely.
Částku po 53 tisících korun obdrželi:
Martina Čížková pro svého osmiletého syna Michala trpícího paraplegyí na nákup automobilu.
Michaela Rusňáková pro svou devítiletou dceru Violu trpící těžkým kombinovaným postižením na vybudování bezbariérového bydlení.
Lotte Lorenzová pro svoji vnučku Veroniku trpící Downovým syndromem a těžkým poškozením, kterou má po smrti rodičů v péči, na nákup elektrického invalidního vozíku.
Jiří Andrle pro manželku Danu, která při havárii na služební cestě byla poleptána na 40% těla a je nevidomá, na nákup kompenzačních pomůcek a na úhradu nehrazených chirurgických zákroků.
Renata Půtová pro svoji sestru Martinu, kterou polil neznámý útočník kyselinou, na rehabilitace, léky a zdravotní a kompenzační pomůcky.

Fotogalerie: