Advent dětem

obrazek
15. listopadu 2011 13:19, aktualizováno 21. února 2012 16:12,

Dětská vánoční show za účasti hereckých osobností, kterou přináší Plzeňský kraj, pobaví malé diváky koncem listopadu v plzeňském Parkhotelu. Výtěžek akce, nad níž převzal záštitu hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, bude věnován na charitativní účely.

Vánoční show situovaná do prostorů filmového natáčecího studia se uskuteční v pondělí 28. listopadu 2011 od 17.00 hodin v Parkhotelu Plzeň. Zábavný pořad pro děti do 11 let do Plzně přiváží Petr Salava a Jan Čenský, kteří si tentokrát jako hosty pozvali Michala Nesvadbu a další hosty. „Adventní pořad má velmi netradiční námět, proto věřím, že potěší všechny dětské návštěvníky. Doprovázející rodiče by pak mohla potěšit skutečnost, že výtěžek ze vstupného poputuje na charitativní účely,“ říká hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Vánoční show 2011 využívá fiktivního televizního přenosu ´Televize AMFORA´, díky kterému bude možné obrazové a zvukové spojení s řadou osobností ze světa kultury a sportu. O přízeň dětských diváků tak budou usilovat například Karel Gott, Helena Vondráčková, Jiřina Bohdalová, Petr Nárožný, Martin Dejdar, Václav Upír Krejčí a další. Díky uzavřenému televiznímu okruhu budou moci  děti vidět na obrazovce i sami sebe. Děti svým potleskem rozhodnou u udělení cen obliby dětského diváka 2011 a zároveň budou díky potleskoměru rozhodovat o zařazení jednotlivých písniček a závěrečné pohádky. Připraveny jsou hry a soutěže o zajímavé ceny. Dáreček je připravený pro každého malého i velkého návštěvníka.

Vstupenky jsou k dostání v síti TickerArt a v Parkhotelu za cenu 80 Kč.