Advent dětem - Pekelně mikulášská show

obrazek
03. listopadu 2016 10:59, aktualizováno 09:59, Bc. Eva Mertlová

Již po šesté pořádá Plzeňský kraj ve spolupráci s ART Plzeň z.s. akci pro děti a jejich rodiče s názvem Advent dětem, letos s podtitulkem Pekelně Mikulášská show. Akce se uskuteční v neděli 4. prosince od 15 hodin v sále plzeňského Parkhotelu. Také letos má Advent dětem charitativní rozměr, výtěžek z prodeje vstupenek bude věnován mobilnímu Hospicu Sv. Jiří v Tachově.

Zábavným programem pro celou rodinu bude provázet Václav Upír Krejčí a Míša Dolinová. Představení je  koncipováno jako hravé, zábavné čekání na Mikuláše a jeho kamarády, a protože ti toho mají moc, zkrátíme si čekání zpíváním, soutěžemi. A pozor, dojde i na pohádku! Děti budou moci zavolat přímou linkou Ježíškovi a říct mu svá vánoční přání, budou se moci vyfotografovat s čertíkem, Mikulášem a andělem a fotografii si odnést domů spolu s nadílkou.

Vstupenky jsou dostupné v síti http://www.plzenskavstupenka.cz/, v Regionálním informačním centru Plzeňského kraje a Bavorska na nám. Republiky 17 v Plzni a v Parkhotelu v Plzni. Cena vstupného je jednotná 50 Kč. Neváhejte a užijte si s námi adventní neděli a přispějte na dobrou věc.