Adventní tvoření v Regionálním infocentru

obrazek
27. listopadu 2017 15:40, aktualizováno 14:40, Bc. Eva Mertlová

V pátek 24. listopadu 2017 se v Regionálním infocentru Plzeňského kraje a Bavorska konalo adventní tvoření, kterého se zúčastnilo přes 60 návštěvníků. Akce probíhala po celý den a návštěvníci si tak mohli zdarma vytvořit krásné výrobky pod dohledem šikovné aranžérky a odnést si je domů. K dispozici byl přírodní materiál (šišky, mech, kůra, větvičky), ale i spousta doplňků a ozdobiček. Tvoření bývá především doménou žen, velmi nás proto potěšila i účast muže, který se k nám odvážně přidal a vyrobil si krásný věneček.

Na náměstí právě začínaly vánoční trhy, které ještě více umocnily tu pravou adventní náladu v infocentru. Návštěvníci, kteří sami tvořit nechtěli, si u nás mohli prohlédnout výstavu věnců a dekorací a posedět u šálku kávy či čaje.

Vzhledem k velmi pozitivním ohlasům na tuto akci plánujeme v infocentru pravidelné pořádání podobných tvořivých dílen. Informovat Vás o nich budeme v Měsíčníku Plzeňského kraje a na facebookových stránkách Regionálního infocentra Plzeňského kraje a Bavorska.

Fotogalerie