Fotbalový tým Krajského úřadu Plzeňského kraje porazil výběr Dolního Bavorska po penaltovém rozstřelu

obrazek
01. července 2015 13:33, aktualizováno 12:32, Mgr. René Zeithaml

V pátek 26. června 2015 se v návaznosti na 1. česko-bavorský turnaj, který se konal v květnu 2014 v bavorském Gündlkofenu, odehrálo odvetné utkání na hřišti TJ Sokol Raková. Dolní Bavorsko tentokrát sestavilo jeden výběr, který byl složen ze zástupců Vlády Dolního Bavorska a města Straubing.

Tým krajského úřadu nastoupil k utkání v této sestavě: Kopelent, Janko, Svoboda, Michalec P., Spurný, Pergl,  Sloup J., Gerstner, Bůcha, Kaňka, Jakoubek, Pekník, Grüner.

Plzeňský kraj – Dolní Bavorsko  6:5 (poločas 2:4, penaltový rozstřel 4:2)

Skóre utkání otevřel tým krajského úřadu, avšak ještě v první půli dokázal soupeř skvělou produktivitou otočit skóre ve svůj prospěch. Po změně stran došlo k přeskupení sestavy týmu krajského úřadu, které přineslo ovoce. Po vyrovnaném boji skončilo utkání zaslouženým výsledkem 5:5 a následoval penaltový rozstřel, ve kterém byl úspěšnější tým Plzeňského kraje.

Po utkání čekalo na přítomné přátelské posezení v místním kulturním domě, kde se účastníci radovali z dobrého výkonu a společně plánovali pokračování v zavedené tradici česko-bavorských fotbalových kláních.

Fotogalerie: