Hejtman Milan Chovanec popřál hodně štěstí golfistkám

obrazek
06. srpna 2013 16:34, aktualizováno 12. srpna 2013 13:58, Šárka Stará

Australanky Stacey Keating a Kristie Smith, Lee-Anne Pace z Jihoafrické republiky, Line Vedel z Dánska, Francouzky Anne-Lise Caudal a Marion Ricordeau, Louise Larsson ze Švédska, Maha Haddioui  z Maroka a Češky Eva Koželuhová a Adriana Kubecová, ty všechny navštívily v úterý 6. srpna Krajský úřad Plzeňského kraje. Doprovodil je Davide Lantos, turnajový ředitel Ladies European Tour a Honma Pilsen Golf Masters 2013, a Petr Šikoš, spolumajitel hřiště Golf Park Plzeň.


Turnaje Pilsen Golf Masters 2013 se zúčastní také české hráčky (zprava) Adriana Kubecová a Eva Koželuhová. Vlevo Francouzka Anne-Lise Caudal.  


Hejtman předal golfistkám pamětní plakety.

„Jsem rádi, že jsme mohli přispět k tomu, aby se tento turnaj konal v Plzeňském kraji. Přeji vám všem, aby se vám tady líbilo a samozřejmě hodně štěstí při soutěži,“ řekl hejtman Milan Chovanec během slavnostního setkání s golfistkami. Ty přišli pozdravit také další členové krajské rady - náměstkyně hejtmana Zdeňka Lišková a radní Václav Štekl a Zdeněk Honz. Hejtman a členové rady předali golfistkám pamětní plakety a kytice. Hráčky věnovaly hejtmanovi kšiltovku s podpisy a podepsaly se i do pamětní knihy Plzeňského kraje.


Zástupkyně hráček Line Vedel věnovala hejtmanovi Milanu Chovancovi kšiltovku s podpisy.

 


Hráčky se podepslay do pamětní knihy kraje. Zde Lee-Anne Pace z Jihoafrické republiky.

 

Turnaj Honma Pilsen Golf Masters 2013 se koná od 9. do 11. srpna a je součástí nejvyšší evropské profesionální soutěže žen Ladies European Tour (LET). Turnaj série LET se tak v České republice koná potřetí, přičemž poprvé je jejím dějištěm Golf Park Plzeň - Dýšina.