Hejtman Milan Chovanec předal cenu nejlepší české hráčce Honma Pilsen Golf Masters 2013

obrazek
12. srpna 2013 14:55, aktualizováno 13:55, Mgr. René Zeithaml

V rámci profesionálního golfového turnaje série Ladies European Tour Honma Pilsen Golf Masters 2013 v Golf Parku Plzeň - Dýšina předal hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec cenu nejlepší české hráčce Kláře Spilkové.

Turnaj Honma Pilsen Golf Masters 2013 se konal od 9. do 11. srpna a je součástí nejvyšší evropské profesionální soutěže žen Ladies European Tour (LET). Turnaj série LET se tak v České republice konal potřetí, přičemž poprvé byl jejím dějištěm Golf Park Plzeň - Dýšina.

Již v úterý 6. srpna 2013 přijal hejtman Milan Chovanec Australanky Stacey Keating a Kristie Smith, Lee-Anne Pace z Jihoafrické republiky, Line Vedel z Dánska, Francouzky Anne-Lise Caudal a Marion Ricordeau, Louise Larsson ze Švédska, Maha Haddioui z Maroka a Češky Evu Koželuhovou a Adrianu Kubecovou na Krajském úřadu Plzeňského kraje za doprovodu Davide Lantose, turnajový ředitele Ladies European Tour a Honma Pilsen Golf Masters 2013, a Petra Šikoše, spolumajitele hřiště Golf Park Plzeň.

„Jsme rádi, že jsme mohli přispět k tomu, aby se tento turnaj konal v Plzeňském kraji. Přeji vám všem, aby se vám tady líbilo a samozřejmě hodně štěstí při soutěži," řekl hejtman Milan Chovanec během slavnostního setkání s golfistkami. Ty přišli pozdravit také další členové krajské rady - náměstkyně hejtmana Zdeňka Lišková a radní Václav Štekl a Zdeněk Honz. Hejtman a členové rady předali golfistkám pamětní plakety a kytice. Hráčky věnovaly hejtmanovi kšiltovku s podpisy a podepsaly se i do pamětní knihy Plzeňského kraje.