Hokejisté HC Plzeň 1929 navštívili DOZP Bystřice nad Úhlavou

obrazek
11. února 2012 09:09, aktualizováno 13. února 2012 16:33,

Domov pro osoby se zdravotním postižením v Bystřici nad Úhlavou dne 8.2.2012 navštívil radní Plzeňského kraje pro oblast sociální věci Miroslav Brabec společně se třemi hráči HC Plzeň 1929-Martinem Strakou, Tomášem Vlasákem a Jaroslavem Modrým.
„Je dobře, že tu dochází k propojení dvou zajímavých světů. Děkuji hráčům HC Plzeň 1929, že myslí také na ostatní a přijeli udělat radost těm, kdo jim fandí,“ řekl v úvodu setkání radní Miroslav Brabec. Obyvatelé Domova připravili pro hosty program. Vystoupila místní taneční skupina Bystřinka. Poté následovala beseda s hokejisty a autogramiáda.
„Je tu skvělá atmosféra, místní obyvatelé jsou moc milí, hodně upřímní a bezprostřední a to se mi líbí,“ konstatoval Tomáš Vlasák.
Návštěvu završila prohlídka nově zrekonstruovaných prostor.  V Domově prošla komplexní obnovou všechna sociální zařízení, vybudoval se zde bezbariérový vstup do hlavní budovy včetně nového vestibulu a kromě výměny výtahu se tu vybudoval ještě další, dosud chybějící evakuační výtah. Do budovy bylo instalováno požární zabezpečení včetně EPS systému a přistavěly se nové byty v podkroví.


ředitelka DOZP Bystřice K.Šimková přivítala návštěvníky ve společenské místnosti


beseda s hokejisty


T.Vlasák, M.Straka a radní M.Brabec