Hokejisté HC Škoda Plzeň navštívili děti v Dětském domově Domino

obrazek
02. prosince 2012 00:39, aktualizováno 07. února 2013 22:04, Šárka Stará

Některé z dětí z Dětského domova Domino se na středeční odpoledne těšily celý den. Na návštěvu k nim totiž přijeli čtyři hráči hokejového týmu Škoda Plzeň - Marek Mazanec, Jakub Jeřábek, Dan Růžička a Jakub Lev. V úvodu setkání děti předvedly pěvecké a taneční vystoupení, následovala beseda s hokejisty. Děti se hostů rozhodně neostýchaly a otázky padaly jedna za druhou. Kdy jste začali hrát hokej? Jaký je v kabině Martin Straka? Kdo drží týmovou kasu? Kolik stojí hokejka a rukavice? To všechno děti zajímalo.


Děti v úvodu předvedly pěvecké vystoupení.



Vyzkoušet hokejový dres? I to bylo při setkání s hokejisty možné.

Součástí posezení s dětmi bylo také předvedení hokejové výstroje, krátká autogramiáda a focení. Kromě toho měli hokejisté pro děti připravené čepice, šály, trička a další dárky.


Z podpisů měly děti radost.

Bez dárků do dětského domova nepřijel ani další host, zástupce zřizovatele, náměstek hejtmana pro oblasti školství, sport, kultura a cestovní ruch Jiří Struček.   


Náměstek hejtmana Plzeňského kraje Jiří Struček rozdal dětem batůžky plné dárků.      

V závěru setkání děti ukázaly svoje pokoje hokejistům i náměstkovi hejtmana Jiřímu Stručkovi. Hráči se dozvěděli, jak děti žijí, jaké školy navštěvují, čemu se věnují ve volném čase i kam jezdí na dovolenou. 


Hráči si prohlédli pokoje, kde děti žijí.