Konference "Možnosti řešení bezpečnosti na úrovni měst a obcí"

obrazek
12. srpna 2013 13:58, aktualizováno 16. srpna 2013 11:32, Mgr. René Zeithaml

Consulte, o.s., a Katedra bezpečnostních studií Univerzity Jana Amose Komenského Praha s podporou města Horní Bříza, Plzeňského kraje a Masarykovy demokratické akademie pořádá 8. října 2013 od 9:00 hodin konferenci "Možnosti řešení bezpečnosti na úrovni měst a obcí".

Konference je určena pro volené zástupce měst a obcí, krajů, odborníky na bezpečnostní problematiku a vzdělávání a všechny, kteří se o tuto problematiku zajímají.

Cílem a zaměřením konference je výměna teoretických a praktických poznatků v oblasti bezpečnosti. Znalost postojů a názorů napříč různými profesními skupinami se jeví jako předpoklad pro vytvoření reálného obrazu současného stavu. Využití získaných informací může být jedním z východisek pro budoucí pozitivní vývoj.

Konference proběhne 8. října 2013 od 9:00 hodin ve Společenském sále Masarykovy ZŠ, tř. 1. máje 210, v Horní Bříze. Její konec je plánován na 18:00 hodin.

Konference se koná pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Milana Chovance, vedoucího katedry Bezpečnostních studií Jiřího Víška a starosty města Horní Bříza Vojtěcha Šedivce.

Kontakt:
PhDr. Aleš Zoubek, telefon: 774 414 426, email: reditel.consulte@gmail.com

Aktuální informace: www.consulte.cz