Krajský úřad Plzeňského kraje zastávkou Běhu pro Lodičku

obrazek
31. července 2013 17:12, aktualizováno 16:12, Šárka Stará

Běh pro Lodičku je benefiční akce, jejímž hlavním cílem je získat finanční prostředky pro obecní mateřskou školu Lodička ve středočeských Šestajovicích.

Místostarosta Šestajovic Tomáš Dvořák, který překonává trasu do Plzně a zpět během, a ředitelka mateřské školy Lodička Petra Menclíková, která ho doprovází na jízdním kole, zahájili benefiční běh v sobotu 27. července 2013. Ještě týž den se setkali s hejtmanem Středočeského kraje Josefem Řihákem, dalším cílem byl Krajský úřad Plzeňského kraje. Tady je ve středu 31. července 2013 přivítal náměstek hejtmana Ivo Grüner a radní Zdeněk Honz. Kromě drobných dárků předali dvojici také vlaječku Plzeňského kraje jako důkaz a připomínku jejich návštěvy. 


(zleva) Petra Menclíková, Tomáš Dvořák, náměstek hejtmana Plzeňského kraje Ivo Grüner a radní Zdeněk Honz 

Přispět MŠ Lodička může každý! Podpora spočívá v symbolickém zakoupení metrů Běhu pro Lodičku.

Zakoupit metry lze dvěma způsoby:

  1. Bezhotovostním převodem finančních prostředků na účet veřejné sbírky č. 107-4684570247/0100.
  2. Hotovostním vkladem u místostarosty obce (tel. 724 963 162) nebo u ředitelky MŠ Lodička (tel. 725 019 917) oproti podpisu sběrací listiny. Každý dárce obdrží jako poděkování certifikát o počtu zakoupených metrů.

 


(zprava) Radní Zdeněk Honz a náměstek hejtmana Ivo Grüner předali Tomáši Dvořákovi a Petře Menclíkové drobné dárky a popřáli mnoho štěstí na další cestě.

Tomáš Dvořák a Petra Menclíková mají v úmyslu navázat na letošní benefiční běh a navštívit takto i další kraje České republiky. Veškeré informace o Běhu pro Lodičku najdete na stránkách www.behprolodicku.cz.