Malí a střední výrobci potravin v Plzeňském kraji se mohou přihlásit do soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje

obrazek
19. ledna 2016 11:30, aktualizováno 20. ledna 2016 08:30, Mgr. René Zeithaml

Již po sedmé se malí a střední výrobci potravin v Plzeňském kraji mají možnost přihlásit do soutěže Regionální potravina Plzeňského kraje.

Soutěž si za uplynulé období získala celou řadu příznivců a spotřebitelé stále pozitivněji vnímají zelené logo označující vítězné výrobky v jednotlivých krajích.

Pokud vyrábíte nějaký zajímavý potravinářský produkt, neváhejte a přihlaste se do dalšího ročníku soutěže. Příjem přihlášek probíhá od 1. února do 17. března 2016. Hodnotitelská komise zasedne 5. dubna 2016 tradičně v areálu Střední školy zemědělské a potravinářské v Klatovech.

Veškeré informace k účasti v soutěži získáte od administrátorů soutěže, kterými jsou Úhlava o.p.s., Místní akční skupina Pošumaví z.s. a Krajská agrární komora Plzeň. Tradičním partnerem je i Plzeňský kraj, který pořádá celou škálu akcí na podporu regionálních potravin. Vyhlášení letošních výsledků soutěže se uskuteční právě ve spolupráci s Plzeňským krajem na společné akci Festival regionálních potravin, který proběhne 29. dubna 2016 v areálu Plzeňského Prazdroje.

Metodiku soutěže, přihlášky a další informace naleznete v přiložených souborech. Dotazy k soutěži a jejímu průběhu zodpoví v případě nejasností koordinátor soutěže.
 

Koordinátor soutěže pro Plzeňský kraj – Úhlava o.p.s.
Kontaktní organizace a spoluadministrátoři soutěže:
Krajská agrární komora Plzeň,
Místní akční skupina Pošumaví, z.s.
Plánická 174, Klatovy, 339 01

Kontakt:
telefon: +420 774 411 095
e-mail: regionalnipotravina@uhlava.cz

 

Soubory ke stažení