Na náměstí v Rokycanech se představují firmy hledající pracovníky

obrazek
04. října 2018 15:33, aktualizováno 14:33, Mgr. René Zeithaml

Plzeňský kraj je region kvalitních zaměstnavatelů. Přesvědčit se o tom můžete na 2. ročníku prestižní putovní výstavy, která probíhá na náměstí v Rokycanech od 25. září do 9. října 2018. Na jednom místě se zde představuje 15 firem z Plzeňského kraje. Pokud hledáte nové zaměstnání nebo se chystáte změnit pracovní pozici, pak je to ideální příležitost právě pro vás.

Každá z patnácti zúčastněných firem se bude na veřejném prostranství prezentovat na vlastním panelu. Cílem výstavy je představit jednotlivé společnosti širší veřejnosti a oslovit potenciální zaměstnance s nabídkou práce u těchto kvalitních prověřených zaměstnavatelů.  Výstavu pořádá regionální kancelář Svazu průmyslu a dopravy ČR pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Josefa Bernarda.

Plzeňský kraj je krajem venkovským, a proto vítáme každou příležitost, kdy se mohou lidé seznámit s novými příležitostmi, a to především v oblasti práce. Je zásadní, abychom zabránili úbytku obyvatel na venkově, odkud mladí lidé odchází do velkých měst nejen za prací, ale i zábavou a vzděláním a opouští často Plzeňský kraj. Právě tato prestižní výstava nabídne všem místním lidem příležitost něčeho nového, co je obohatí a motivuje zároveň zůstat tam, kde žijí," podporuje výstavu náměstek hejtmana Ivo Grüner.

Firmy, které se na putovní výstavě prezentují:
   Alfmeier CZ s.r.o.
   BORGERS CS spol. s r.o.
   BRUSH SEM s.r.o.
   COMTES FHT a.s.
   Doosan Škoda Power s.r.o.
   ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
   invelt - elektro s.r.o.
   JTEKT Automotive Czech Plzen s.r.o.
   OBZOR, výrobní družstvo, Plzeň
   Plzeňská teplárenská, a.s.
   RSF Elektronik spol. s r.o.
   SWIETELSKY stavební s.r.o.
   ŠKODA TRANSPORTATION a.s.
   Value group a.s.
   VIZA AUTO CZ, s.r.o.