Plzeňskou kartu lze dobíjet i na bankomatech České spořitelny

obrazek
09. ledna 2013 17:47, aktualizováno 06. února 2013 20:47, Mgr. René Zeithaml

Možnost dobít Plzeňskou kartu už nebude jen výsadou Plzně a blízkého okolí prostřednictvím Samoobslužných zón, ale v návaznosti na rozšiřování systému Integrované dopravy Plzeňska bude možné dobíjet Plzeňskou kartu na bankomatech České spořitelny v různých městech Plzeňského kraje.

Využití bankomatu jako dobíjecího místa Plzeňské karty nebude pro její držitele žádným způsobem zpoplatněno, a to nejen pro držitele bankovních karet České spořitelny, ale i pro všechny klienty dalších bankovních ústavů. Bankomaty se tak stanou plnohodnotnou variantou Samoobslužných zón.

Od letošního roku bude postupně zapojeno nových 81 dobíjecích míst. Česká spořitelna chystá ve spolupráci s PMDP inovativní úpravu svých bankomatů pro dobíjení časového předplatného a elektronické peněženky na Plzeňské karty. Jedná se o jedinečné řešení, první svého druhu v České republice.

Pilotní provoz dobíjení Plzeňských karet nyní probíhá na bankomatu České spořitelny v Plzni ve Františkánské ulici 356/15 (vestibul budovy České spořitelny, a.s.).