XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje

obrazek
30. listopadu 2018 10:40, aktualizováno 04. února 2019 10:46, Bc. Eva Mertlová

Elegance věhlasných vídeňských plesů, pánové ve smokingu, dámy ve velké večerní róbě, k tomu spousta květinové výzdoby, skvělá taneční hudba a také tradiční čtverylka. To všechno bude XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje, který se uskuteční v sobotu 2. února 2019 v plzeňském Parkhotelu. Večerem budou provázet Martina Kociánová a Petr Rychlý. O skvělý hudební zážitek se postará slavný Big Band Felixe Slováčka. Začátek plesu je v 19:30 hodin a vstupenky zakoupíte v síti Ticket Art, www.ticket-art.cz, a to od 1. prosince 2018. Cena vstupenek od 250 do 550 Kč.

Co vás čeká?

Big Band Felixe Slováčka tvoří sedmnáct hráčů, kteří mají klasické bigbandové obsazení: 4 trumpety, 4 trombony, 5 saxofonů, kytara, baskytara, bicí a klavír. V čele orchestru stojí od roku 1983 jako šéfdirigent Felix Slováček.

Večerem budou provázet mezzosopranistka a moderátorka, původní profesí historička Martina Kociánová společně s hercem a jedním ze zakladatelů současného Divadla Na Fidlovačce Petrem Rychlým.

Ani tento ročník reprezentačního plesu neztratí charitativní podtext. I tentokrát budou předány šeky s finančním darem hendikepovaným a těm, kterým jejich hendikep neumožní zapojení do běžného způsobu každodenního života.