Basinfirefest 2011

obrazek
06. dubna 2011 14:34, aktualizováno 13:34, Mgr. René Zeithaml

BASINFIREFEST 2011
od 1. do 3. července festivalový areál Spálené Poříčí

Největší hudební festival v západních Čechách, Basinfirefest, nabídne i letos o prvním víkendu letních prázdnin zahraniční hvězdy a to nejlepší z české a slovenské rockové, metalové, ska i punkové scény. Během tří festivalových dnů a oblíbeného večírku pro nedočkavé vystoupí bezmála sedmdesát kapel.
K největším hvězdám letošního ročníku patří americká nu-metalová formace Ill Nino, britští zakladatelé žánru gothic Paradise Lost, legendární německá thrash-metalová úderka Sodom i její krajané, power-metaloví Freedom Call.
Headlinery doplní například německá vycházející hvězda Lord of the Lost či italští glam-rockeři Hell In The Club a industrial kapela Latexxx Teens.
Z české a slovenské scény se návštěvníci Basinfirefestu mohou těšit na kapely jako AB band, Citron, Doga, Konflikt, Krucipüsk, Visací zámek, Vypsaná fixa, Wohnout a celou řadu dalších.
Letošní ročník festivalu nabídne také spoustu vylepšení a novinek v zázemí pro fanoušky a atraktivní mimohudební vyžití.

Třídenní permanentka na celý festival je k dostání za výhodnou cenu Kč 800,-. Na festival se však můžete dostat úplně zadarmo. Stačí soutěžit s měsíčníkem Plzeňského kraje a vyhrát 2 permanentky.
Měsíčník Plzeňského kraje si můžete prohlédnout zde.

Kompletní informace o festivalu najdete na jeho oficiálních stránkách www.basinfirefest.cz