"Přijďte a prožijte!"

obrazek
16. února 2005 14:48, aktualizováno 13:48, Mgr. Jana Filípková
 

  

Ve dnech 17. až 20. února představí Plzeňský kraj poprvé své produkty cestovního ruchu na 14. ročníku středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World na pražském výstavišti v Holešovicích. Plzeňský kraj se zde bude také poprvé prezentovat společně na jednom stánku s městem Plzní a Plzeňským Prazdrojem.

Všechny tři významné instituce našeho regionu budou návštěvníkům přiblíženy nejenom vlastními produkty, ale také výtiskem tzv. „Plzeňského hlasu aneb zpráv z kraje plzeňského“, který bude „pro potěšení“ každého k dispozici zdarma. Čtenáři tohoto ojedinělého listu se budou moci seznámit s informacemi z kraje, města a z pivovaru, dozví se o historii spolupráce těchto subjektů[1], ale např. v rubrice „Vážně / nevážně“ se nad zveřejněnými oznámeními mohou i pobavit..

Jsem přesvědčena, že náš společný stánek tak charakteristicky označený jako „Plzeňská pivnice“ přiláká celou řadu návštěvníků, a to nejenom kvůli čepování zlatavého moku, ale i díky celkovému vzhledu, neboť stánek se prezentuje jako typická hospůdka z 30. let minulého století, a tak návštěvníci budou moci zakusit atmosféru "báječných časů našich dědů a babiček" v hospůdce s pravým plzeňským i dobovými novinami, ovšem se současným obsahem.

K dispozici všem zájemcům budou aktuální i úplně nové informační materiály kraje. Věřím, že vystavovatelům se zcela povede naplnit slogan: „přijďte a prožijte“. Chceme, aby se u nás lidé cítili jako doma, v pohodě a aby totéž chtěli zažít i při své návštěvě našeho krásného a přitažlivého kraje,“ řekla náměstkyně hejtmana Plzeňského kraje Mgr. Olga Kalčíková, která přivítala netradiční prezentaci Plzeňského kraje i užší spolupráci s dalšími subjekty na Holiday Worldu.



[1] Oficiální spolupráce mezi Plzeňským krajem a Plzeňským Prazdrojem byla podepsána ve formě „Deklarace o vzájemné spolupráci“ v květnu roku 2004.

Soubory ke stažení